Hjem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Levering
 Elementer vil bli sendt 2-3 dager etter mottatt bestilling. Generelt kan det ta ca 3-10 virkedager for levering, avhengig av de ulike levering betyr du velger. Vær oppmerksom på at enkelte bestillinger gå gjennom vår svindel kontroll avdelingen. Hvis bestillingen blir valgt, vil du bli varslet og bestillingen kan bli forsinket med ytterligere tre virkedager. Vi er ikke ansvarlig for feil eller leveres adresser. Vennligst sørg for at leveringsadressen er riktig og leveransen.
  Bestill Spore
 Det tillater oss å spore din bestilling på et museklikk. Når forsendelsen er bekreftet, vil du motta et referansenummer i e-posten. Dette utelukker ikke muligheten for at våre produkter kan gå tom på lager i vårt lokale lageret. I dette tilfellet, forbeholder vi oss retten til å sende produktene fra Hong Kong uten noen ekstra kostnader.
  Hva vil jeg bli belastet for frakt?
 Frakt og håndtering varierer sterkt avhengig av verdien av materialer og håndverk av stykket og sin endelige sendingen. Fraktpriser er tydelig postet i hvert element beskrivelse og er ikke-omsettelige. Vennligst vurdere dette når du bestiller.
  Hvordan sporer jeg min forsendelse?
 Vi sender kjøpet før slutten av neste virkedag etter at du har sjekket ut. Vi ønsker å sende en e-post med sporingsnummer slik at du kan sjekke fremdriften for levering på transportørens hjemmeside.
  Hva om jeg ikke får min forsendelse?
 Kan det ta opptil 10 virkedager før varen leveres. Hvis det fortsatt ikke kommer, kan du komme ved å klikke på "Kontakt oss"-knappen på nettsiden. Vi vil svare deg så snart som mulig.
  Hvordan sender jeg elementer til en annen adresse?
 Under vår betalingsprosessen, angi hvor du vil kjøpet sendes. Det kan være forskjellig fra din fakturaadresse av kredittkortet. Du kan spesifisere en adresse skipet.
  Returns
 På www.bombshellportrait.com din tilfredshet er vår høyeste prioritet for langsiktig virksomhet mellom oss, tilbyr vi avkastning og instruksjoner priser. Før du ønsker å returnere varen, kan du kontakte oss via e-post for å diskutere problemet du har først. Mesteparten av tiden vi kan løse problemet ved å gi teknisk støtte og du trenger ikke å sende noe tilbake.
 Skifte
 Innen 30 dager (fra den dato produktene ble mottatt), hvis du finner de produktene du velger er ikke tilfredsstillende når det gjelder farge eller størrelse, kan det bli returnert og erstattes med følgende betingelse. Du må sende oss produktene i originalpakningen (du betaler porto). Produktene skal ikke ha blitt brukt (unntatt tryout). Når vi mottar produktene sendt tilbake intactly, vil vi erstatte den med nye og sende dem tilbake til deg. Fraktkostnadene for de erstattede produkter som vi leverer du bør også bli belastet deg. Før du sender elementene for utskifting, kan du overføre den supplerende frakt kostnaden for å slå tilbake de utskiftede elementer fra oss først. Så snart betalingen er fullført, vil vi erstatte varene sendt fra deg.
  Refusjon
 Vi vil gjerne ta tilbake eller bytte noen varer som mottas med opprinnelige pakken innen 30 dager etter kjøpet (Fra dato produktene ble mottatt, Vær oppmerksom på at www.bombshellportrait.com er ikke ansvarlig for retur frakt.) Hvis du finner produkter med kvalitet problemer (ikke-menneskelige faktorer eller ikke-resistent ytre skader), kan det bli returnert og erstattet. Du må sende oss produktene i originalpakningen. Når vi mottar produktene sendt tilbake intactly, vil vi erstatte den med nye og sende dem tilbake til deg igjen. Vi vil betale porto for de erstattede produkter som vi leverer til deg. (Merk:. 'Våre profesjonelle kvalitetskontroll som gir en endelig dom om hvorvidt kvaliteten problemene er forårsaket av personlige faktorer eller ikke-resistent ytre skader Produkter kjøpt ikke vil bli reparert, erstattet eller returnert gratis hvis sine problemer Kvaliteten er forårsaket av menneskelige faktorer eller unngått skader.)
  Avkastning og delvis refusjon
 Vår webside kan ikke gi full refusjon for ikke-kvalitet problemer som:
 
 "Produktet ser ikke ut som de i bildet."
 "Produktet er ikke hva jeg antar det være."
 
 I syv dager (fra den dato produktene ble mottatt), hvis du ber om å returnere de kjøpte varer på grunn av årsakene ovenfor, må du sende tilbake til oss produktene i originalpakningen (du betaler porto). Når vi mottar produktene sendt tilbake intactly, i tillegg til porto, bruker vi en 15% restocking avgift basert på den totale mengden av ordren og gi deg en delvis refusjon.